Hodetelefoner

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe hodetelefon i en nettbutikk? Det første vi kan anbefale er at du kjøper i en norsk nettbutikk som har serviceavtale med gjeldende merke. Selv om det eksisterer butikker det står .no bak er de ikke nødvendigvis norske. Vi anbefaler at du sjekker org. nummeret. Vår erfaring tilsier at hjelpen fra utenlandske nettbutikker er svak når det kommer til garanti og reklamasjonsrett. 
Å velge modell er heller ikke lett i jungelen av ulike merker. Det du må ta stilling til er om du skal spille fra mobilen eller et nettbrett, eller om du ønsker en Hi-Fi modell for lytting i hjemmet. Modeller har ulik impedanse(ohm), og er du mye på farten og vil ha noe enkelt til mobilen, bør du velge en modell som er lett å drive. Fra 10-34 ohm passer til alt bærbart utstyr. Fra 80 ohm og høyere trenger du et bedre lydkort i PC´n eller en hodetelefonforsterker. Jo høyere ohm, jo mer krefter trenger du for å drive hodetelefonen. Vi har alt du trenger på bestsound.no
 
Hos oss finner du mange modeller, men ikke så mange merker. Vi har valgt å satse på to merker som er helt spesielle:
 
beyerdynamic, mulig en av verdens beste produsenter av hodetelefoner. beyerdynamic har laget hodetelefoner siden 1924, og har laget mange klassikere for både studio, hjemmebruk og for de på farten. Det meste av det de produserer håndlages på fabrikken i Tyskland, og beyerdynamic er synonymt med teknologi, kvalitet, fantastisk lyd og testvinnere. Flere av disse finner du i nettbutikken. Les gjerne mer om beyerdynamic her
 
Esmooth er et relativt nytt merke innen hodetelefoner. Esmooth satser på miljøvennlige ørepropper og hodetelefoner i tre. Esmooth hevder en klangbunn i tre låter bedre enn i plast. I tellegg satser Esmooth på ekstra kraftige drivere med store membraner og kraftige neodym magneter. Esmooth er et miljøbevisst produkt som kun lages av plantasje trevirke. Det benyttes ikke farlige stoffer i produksjonen, og ikke PVC i kabler. Du kan lese mer her.
 
Både de praktiske sammenleggbare "on ear" hodetelefonene og ørepluggene vil gi deg en positiv lytteopplevelse. Med de ekstra kraftige magnetene spiller det høyt og tydelig med godt basstrykk rett fra mobilen. Felles for alt fra Esmooth er lettdrevne kraftige drivere, derfor spiller det godt rett fra bærbare enheter. 
Dette er "high-end" til lav pris.