Elektrisk lerret

Duken - Praktisk og solid motorisert lerret med styring fra Grandview. I Cyber serien benyttes WM5 ISF sertifiserte duker, disse er tykkere og mer slitesterke enn andre duker i Grandview seriene. I de fleste tilfeller benyttes hvite duker, men har du ikke lyskontroll i rommet du benytter, er grå duk i de fleste tilfeller bedre egnet. Dette fordi den har lavere gain, og ved lyslekasjer vil det ikke gå på bekostning av bildekvaliteten.

Styring - Lerretene i Cyber serien kan styres slik at lerretet går til ønsket høyde i det du slår på projektoren, dette gjøres via 12 volt trigger, enten kablet eller trådløst. Eller via poweret om du ikke har 12 volt trigger på din projektor. For proffere installasjoner kan det også benyttes RS232 via RJ-plugg.

Format - Det mest vanlige er 16:9 format (kino/film) og 16:10 (møterom/presentasjoner). Velg det samme formatet som din projektor/kilde. 1:1 format (kvadratisk) er et alternativ i noen tilfeller. 

Montering - Alle våre motoriserte og manuelle lerret har medfølgende praktiske opphengssystemer for både tak og vegg,

Avstander - Lurer du på størrelse og avstand, bruk denne malen: bredde på lerretet x 2 bør være minimumsavstand. Har du lerret på to meter bredde bør du sitte minst fire meter unna for å få oversikt. Når det gjelder maks avstand, bredde på lerretet x 5. Med et lerret på to meter kan du sitte opptil ti meter unna.