Gaming Headset

Hva skal du velge til gaming?

Gamingrevolusjonen har tatt over verden de siste 10-15 årene og er fortsatt i vekst. Flere og flere tar spillingen på alvor og behøver best mulig kvalitet for å prestere. I vårt utvalg får du det du trenger av både lyd og komfort. Våre Headset fra Audeze er de mest High End utvilkede gaming headsetene i verden for øyeblikket. Med ulike 3D-lyd funksjoner, lyd lokalisering og anatomi kalibrering blir lyden skreddersydd brukeren. 

Audeze LCD-GX Gaming Headset, er som det stod i testen, "absolutt verdens beste Gaming Headset ferdig snakket". Dette er et High End Gaming Headset som du også kan bruke til musikk og andre lytteopplevelser når du tar av mikrofonen. Vi har også mange andre modeller fra Audeze og beyerdynamic som er i en suveren klasse. Audeze Mobius ble testvinner og årets Gaming Headset i Lyd og bilde og eneste Gaming Headset i historien med 10/10 poeng i gamer.no. I mobius får du egenskaper som bluetooth, head tracking, surround og 3D lyd, det siste er er svært viktig for Gamere, se hva tidligere grunnlegger av N.W. A. og rapper Arabian Prince sier om dette. 

 

beyerdynamic MMX 300 har vært en klassiker i mange år og er bygd etter DT 770 PRO, verdens mest populære studio Headset. Om du er ute etter et Gaming Headset som gir komfort og du kan ha lenge på hodet uten å bli sliten, da er dette modellen for deg. Alle våre headset fungerer både til PC og konsoll, og hvis du foretrekker ekstern mikrofon når du spiller kan vi anbefale DT 1990 PRO eller DT 1770 PRO som også er brukes av en av verdens mest kjente gamere og youtubere.

 

Nytt er også Audeze Penrose, en modell til bruk for Playstation og Penrose x for Xbox. En suveren mikrofon utviklet av SHURE.